Joyetech

Joyetech
Joyetech Elektronik Sigara

11 Kasım 2016 Cuma

Elektronik Sigara Yeni Başlayanlar için Hangi Joyetech Modeli Tercih Edilmeli

Elektronik sigaraya başlamak isteyenler, başlamayı düşünenler için merak edilen ilk ve en önemli sorulardan biri hangi cihazla ve ya hangi markayı kullanarak başlamalıyım? Sorusu gelmektedir. Yeni başlayanlar için cihaz ve marka seçimi ve hatta likit seçimi son derece önemlidir. Ve bu kriter sigarayı bırakma noktasında da size büyük oranda etki edecektir.

En doğru marka Joyetech Türkiye olmalıdır. Joyetech 2013 yılından sonra kendi bünyesinde büyük bir devrim ve gelişim göstererek, dünya çapında sektöre yön veren bir marka haline dönüşmüştür. Dünyanın en kaliteli cihazlarını üreten ve Dünya sağlık örgütü tarafından FDA onayı sertifikalarına sahip önemli bir marka haline gelmiştir.

Peki Ama Joyetech markasında Yaze yakın Model Var

Evet. Bu modeller farklı kullanıcılara göre üretilen ve yeni nesil cihazlar olarak tabir edilen modeller başta olmak üzere yeni başlayanlar için de elektronik sigara modelleri yer almaktadır. Bu noktada yeni başlayanlar için tavsiye edebileceğimiz cihaz Joyetech Aio Modeli olacaktır.


Joyetech eGo Aio



Peki Neden Joyetech Aio Tercih Edilmelidir ?

Joyetech Aio modelinde otomatik buhar gücü sunduğu için kullanıcıya eksra bir ayar sunmaz. Bu da yeni başlayanlar için büyük avantaj ve kolaylık sunmaktadır. Joyetech modelin ileri seviye cihazlarında özellikle eVic VT ve VTC modellerinde yer alan buhar gücü ve atomizer ayarları yeni kullanıcılar için doğru bir seçim değildir. Zira bu ayarlara tam hakim olunmadığı için atomizeri yakma, likit kalitesini düşürme ve likiti ağıza akıtma gibi problemlerle karşılaşılabilmektedir.

Joyetech eGo Aio Modelinde bu tarz bir ekstra ayar olmadığı için kullanıcıya uygun bir buhar gücü sunar ve böyle problemleri yaşama durumu ortadan kalkar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder